maanantai 14. syyskuuta 2009

Reissu Vaasaan

Kävin tänään Vaasassa katsomassa ja kuvaamassa nuorempaa sijoitustyttöäni Minniä, eli beigetäplikästä Ancient Eratoa. Oli tosi kiva reissu, ja oli mukava nähdä hyvinvoiva ja onnellinen kasvatti rakastettuna perheenjäsenenä. Minni on yllättäen kasvanut kovasti sitten luovutuksen, onhan se jo 10 kuukauden ikäinen nuori neito. Siinä on paljon emonsa Ilanan näköä, etenkin päässä, mutta Ozzy-isältä on tullut kuonoon vähän lisää pituutta ja vartaloon pituutta, korkeutta ja eleganttiutta. Minni oli kova narisemaan pienenä, ja tuli huomattua, että se ominaisuus ei ole iän myötä mihinkään kadonnut.Minnin kaverina asuu 4 puolipitkäkarvaa, joista suurin on tämä miltei 9-kiloinen ihana maine coon -mörrimöykky Miska. Näin itämaisnäkökulmasta hervottoman kokoinen poika, mutta aivan mahtava tyyppi.
Viiman pitäisi synnyttää tällä viikolla, joten jänniä aikoja eletään, ja seuraavassa blogimerkinnässä pääsen toivottavasti esittelemään jo jälkikasvuakin. Maito näyttäisi jo laskeutuneen, joten saa nähdä. Muutaman päivän saisi Viima mieluusti vielä pidätellä, vaikka olo varmasti tukala onkin.

4 kommenttia:

  1. Kiitos, mua jännittää jo ihan kamalasti. Lähinnä se, että meneekö kaikki hyvin vai ei...

    VastaaPoista
  2. Me pidetään hurjasti peukkuja että kaikki menee hyvin ja saisit vasullisen pieniä klassisia sinne tuhisemaan <3

    VastaaPoista
  3. Oi mikä ihana masu! Näyttäisi olevan ihan kunnon pentue tulossa, ja silloin yleensä kaikki menee hyvin :-) Suloinen myös tuo sijoitustyttösi ja tosi namuisen värinen.

    VastaaPoista