tiistai 11. elokuuta 2009

4 viikkoa tiineyttä takana

Viima ja Hans viettivät häitään melkein kuukausi sitten, ja tuloksia on mitä ilmeisimmin odotettavissa. Viimalle on tullut 300 grammaa lisää painoa, ja nisätkin ovat eittämättä punaiset. Pientä pyöristymistä on myös havaittavissa, vaikka Viima oli alunperinkin aika pyöreä...

Pelästyin tässä välissä, että Viima sai jonkun epämääräisen flunssapöpön (vaikka rokotukset ovat luonnollisesti kunnossa) kun siltä lähti muutamaksi päiväksi ääni. Kirkasäänisestä kailottajasta tuli hetkeksi käheä viskibasso, oli muuten huomattavasti miellyttävämmän kuuloista juttelua. Se meni itsestään ohi ilman muita oireita, joten ehkä se oli vain jokin väliaikainen ylikuormitustila.
Viiman käytöksestä ei ainakaan vielä huomaa, että mikään olisi toisin, samanlainen pöljäilijä se vielä on. Mielenkiinnolla odotan millainen emo Viimasta tulee, sehän oli Ilanan viimeisintä pentuetta innolla imettämässä. Ei sentään maitoa kehittänyt. Kuvassa Viimalla on 26 vrk tiineyttä täynnä.

2 kommenttia:

  1. Jee hyvä Viima! Nyt toivotaan, että raskaus ja synnytys sujuvat leppoisasti, kuten tietysti myös kissalasten hoito!

    Hörpillähän kävi niin, että tiineys muutti kehräysääntä matalammaksi. Ehkä teilläkin toi viskibasso on raskauden merkki.. =)

    VastaaPoista
  2. Juu toivotaan, ettei mitään yllärejä tule matkan varrella. Viiman ensikertalaisuus vähän jännittää, mutta eiköhän siitä hyvä emo tule. :)

    Ehdin kehittää jo mukavat kauhukuvat jonkin taudin aikaansaamista teenage mutant ninja kitteneistä, mutta ehkä se käheys oli jotain muuta. Toivottavasti.

    VastaaPoista