sunnuntai 2. elokuuta 2009

Sitä muuta mukavaa

Olen krooninen näpertelijä ja askartelija, mutta tahti on yleensä sen verran hidas, että omaa blogia näpertelyille olisi turha tehdä. Käytän siis törkeästi kissablogia hyväkseni esitelläkseni silloin tällöin käsitöitäkin.

Tämä kissaseinävaate koristaa makuuhuonettani, kisuperhe vahtii öisin untani. Jokainen kissaosio on n. 45 x 68 cm, ja ne on tehty palttinasidoksella ihan tavallisesta poppanakuteesta. Kissafiguurit on poimittu tikulle, ja ne ovat taustasta n. puoli senttiä koholla. Ovat vähän väärän värisiä, mutta hopeaklassiseen itämaiseen taitoni eivät olisi riittäneet. ;)Olin kerrankin ajoissa, ja aloitin joululahjasaippuoiden teon jo kesällä. Vasemmalla on itämaistuoksuinen saippua kaakao-minttu-konfetilla, keskellä kaakaolla ruskeaksi värjätty joulusaippua glögin ja piparin tuoksulla, ja oikealla oleva lauantaimakkaralta näyttävä saippua on paprikalla värjättyä patsuuli-sitruuna-saippuaa. Oli muuten yllättävän harmoninen yhdistelmä, vaikka sitruuna onkin superraikas ja patsuuli maanläheinen ja lämmin tuoksu.Ja viimeiseksi korviksia. Olen koko kesän väkerrellyt vaikka minkämoista (rihkama!)korua, mutta napit tuntuvat materiaaliltaan hauskimmilta. Niissä on vähän kierrätyksen ekologiaa, eikä varmasti tule vastaan samanlaisia koruja.
Kissapäivitystä sen verran, että näyttäisi kuin Viiman nisät alkaisivat punertua ja turvota. Vielä ne eivät ole pinkeät ja kirkkaanpunaiset, mutta eiköhän ne ihan kohta. :)

4 kommenttia:

 1. Voih toi kissasysteemi tuossa seinällä <3 Niin kade kun omat käden taidot ei riitä edes virkkaukseen :p

  VastaaPoista
 2. Haluaa tuollaisen seinäjutun kanssa! Teetkö mulle, maksan toki materiaalit ja palkkaakin!!

  VastaaPoista
 3. ^ Riippuu vähän useammasta jutusta, enkä ainakaan kovin lyhyellä aikataululla pysty, mutta laita sähköpostia niin keskustellaan lisää. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi upeita juttuja kaikki!

  Erityisen kateellinen olen kaikille saippuantekijöille, sillä itsekin haluaisin kokeilla sitä tehdä, mutta en uskalla! Kun eikös siinä käytetä lipeää ja se kuitenkin nimensä mukaisesti lipeäisi mun käsistä ja lentäisi ohikulkevan kissan päälle tms.. :D

  VastaaPoista