tiistai 14. heinäkuuta 2009

Luovutusvoitto tietotekniikkaviihteelle

Kyllä. Minäkin lopetin vihdoin väsyneen taisteluni sosiaalierotiikkaa vastaan ja aloitin blogin. Onhan minulla nyt hyvä syykin.

F-pentueen astutuksen kanssa on ollut jos jonkinmoista sählinkiä, viivytyksiä viivytysten perään ja kollikin vaihtui kesken kaiken. Alunperin tarkoitukseni oli käyttää Feanorian-Tintin ihanaista Riksiä, mutta Hans alkoi jo nuorena Isoksi Kolliksi, joten pidin järkevämpänä vaihtoehtona käyttää Hansia Viimalle. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Hans olisi ollut isänä vasta Viiman toiselle pentueelle, mutta niin kauaa en tuon jullin merkkailua ja mouruntaa katsele. Viimalle kun olisi tarkoitus suoda pitkähkö lepotauko pentueiden välillä. Viima ja Hans ovat olleen Hansin saapumisesta lähtien kuin paita ja peppu, joten sopivaa on, että se maaginen eka kerta niillä oli toistensa kanssa.

Vuosisadan rakkaustarina, vähintään.


Nyt vain toivotaan, että Hansin innokkaat yritelmät tuottavat tulosta. Alku oli kollikokelaalla vähän puuduttava kun oikeaa nytkytyskulmaa ei tuntunut löytyvän, mutta kun poika hiffasi miten homma hoidetaan, se olisi jyystämässä Viima-parkaa ihan jatkuvasti. Vaikka Viima kärsivällinen morsio on ollutkin, osaa se onneksi sanoa myös ei. Kaikilla peukut pystyyn ja sormet ristiin, tilauslistalla on paljon hopeita ja klassikoita!

3 kommenttia:

  1. Jes! Kivaa kun alotit bloggailun ja onnea nuorelle parille :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että perustit blogin! Tätä pariskuntaa seurataan innolla! :)

    VastaaPoista
  3. Katsos säkin olet blogin aloitanut, nyt vasta huomasin. Peukkuja pystyssä että tulee mooooonta klassikkoa!

    VastaaPoista